Main menu

pgvk

Video's

Vrijdag 26 april 2013: Bewonersgarage weer open


Mea Culpa


Beelden in de garage na de brand op de -1 en -2.


Opvang dinsdag 8 januari 2013Verslag AT5 Nieuws dinsdag 8 januari 2013


Verslag Loempiabarbie over de brand op dinsdag 8 januari 2013


Door de dikke rookwolken had de brandweer onder in de garage veel moeite met het lokaliseren van de verschillende brandhaarden. Pas zo'n drie uur na het uitbreken van de brand werd het sein brand meester gegeven.Verslag Novum Nieuws dinsdag 8 januari 2013

LogoMH71Vrijwaringsclausule (disclaimer): Deze website wordt bijgehouden door diverse redacteuren van de verschillende VVE's binnen Markenhoven. De redacteuren hebben de inhoud van deze website met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. De informatie op de website wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. De VVE en de Webbeheerder kan echter niet garanderen dat de informatie op de website altijd juist, volledig en up-to-date is. De VVE en Webbeheerder accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Aan de op de website gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

© Markenhoven 2013 - 2015

GavickPro is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.
The Joomla! logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.
Icons from Glyphicons Free, licensed under CC BY 3.0.